Banner
Lønnsom, effektiv og seriøs

Renhold

Tjenestecompagniet AS er et renholds og vedlikeholds firma som tilbyr sine tjenester for offentlig og privat næringsliv i Østfold.

Vår visjon er å skape en servicepartner som våre kunder assosierer med høy kvalitet, punktlighet og fleksibilitet i våre tjenester.

Vi tilbyr alt innen renhold! Vi har også gode priser på desinfeksjonsmidler.

Side Image

Daglig renhold

Tjenestecompagniet AS tilbyr god pris, god oppfølging, leveringsdyktighet og er seriøs i bransjen. Supplerende produkter vil være å tilby samarbeidende matteleie, toalettrekvisita. Vi skal fylle kundens behov for flotte gulv og et godt og representativt innemiljø, med godt utarbeidet HMS og miljøplan. Dette gir økt trivsel og sparer miljøet.
Side Image

Totalrekvisita

Vi har hånddesinfeksjons for salg til gode priser. 
Tjenestecompagniet AS tilbyr god pris på alt til Toalettrommet, garderobe og kjøkken.
Vi leverer miljømerkede produkter av høy kvalitet til priser som er meget konkurransedyktige. Vi tilbyr etterfylling i ditt lager og du har fri frakt!
Top Image

Matteleie

Vi bruker Leko Matter.

Vi tilbyr et stort utvalg av matter for utleie og salg til eiendoms- og bedriftsmarkedet. Hos oss finner du produkter og tjenester innen matteutleie, logomatter, skrapematter og moppeutleie. Leko Matter har over 40 års erfaring og kan tilby komplett matteløsning for alle type bedrifter.
Ta kontakt med oss i dag!